Home > Actueel > Nieuws > Info Bouwschuren!!!

Actueel

Nieuws

Info Bouwschuren!!!

10 januari 2012 - Zoals jullie misschien al gehoord of gelezen hebben, zijn wij bezig om bouwschuren te regelen voor de carnavalsclubs die zonder komen te zitten. Hiervoor heeft de Gas-Unie enkele schuren (vroegere locatie Schonenberg) beschikbaar gesteld aan de gemeente Oss, waar wij misschien in de toekomst ook gebruiken van kunnen gaan maken.

Echter is het nog niet zover, omdat er nog diverse dingen geregeld moeten gaan worden, en het de bedoeling is dat we deze schuren samen moeten gaan delen met Stichting Carnaval Ravenstein en de Schottelzakken, zal dit nog enige tijd in beslag gaan nemen.

Ook gaan ze binnenkort de panden die niet gebruikt zullen worden slopen, en hierna zal er een plan van aanpak gemaakt worden door ons samen met de 2 andere verenigingen en de gemeente Oss, om te kijken hoe we het voor iedereen het beste kunnen regelen.

Nu komen er bij ons regelmatig vragen binnen van kunnen we al gaan bouwen, of mogen wij volgend jaar daar gaan bouwen? Hier kunnen wij dus op dit moment nog niks definitiefs op antwoorden, maar er word dus wel druk aan gewerkt.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden dan zullen wij jullie hiervan langs deze weg op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur CV de Nachtgravers

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden