Home > Actueel > Nieuws > Carnavalsupdate CV De Nachtgravers (12-01-2022): Plannen en carnavalskalender

Actueel

Nieuws

Carnavalsupdate CV De Nachtgravers (12-01-2022): Plannen en carnavalskalender

12 januari 2022 - Beste Nachtgravers, 

Een broodnodige update vanuit de Nachtgravers. Helaas zijn er nog Corona maatregelen waardoor we tot carnaval een streep door alle plannen moeten zetten. We horen jullie denken hoe nu verder? Dat is de vraag die ons elke dag bezig blijft houden. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid wat carnaval 2022 ons zal brengen. 

Achter de schermen zijn we al met verschillende scenario’s bezig. Hierbij sluiten we misschien tegen beter weten in carnaval nog niet uit. Als alternatief hebben we met Kwis op maat de handen in een geslagen voor een spetterende carnavalsquiz i.c.m. een muziekbingo.

Het goede nieuws is dat wij Prins Roel dun Urste, Adjudant Jarno en pages Lisanne en Anniek bereid hebben gevonden nog een jaar voorop in de polonaise te gaan. Doordat de nieuwe hoogheid niet kan genieten van een normaal carnavalsprogramma hebben we in overleg besloten, dit een jaar uit te stellen. Aanvullende informatie en een update zullen we zo snel we kunnen met jullie delen, hou hiervoor ook zeker de online kanalen in de gaten.

Zet alvast de datum voor onze online carnavalsquiz met muziekbingo in jullie agenda:   

Zaterdagavond 26 februari

Een bijzonder carnavalsjaar vraagt om een bijzondere en leuke variatie op de carnavalskrant, en dat is gelukt! Zaterdag 19 februari komen wij langs met een uniek item: de Nachtgravers carnavalskalender. Deze eenmalige uitgave wil je natuurlijk hebben!! 

Bestuur C.V. de Nachtgravers

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden