Home > Actueel > Nieuws > Uitnodiging 50 plus bal van zaterdag 9 februari 2013

Actueel

Nieuws

Uitnodiging 50 plus bal van zaterdag 9 februari 2013

17 december 2012 - Beste 50 plussers,

Zoals jullie wellicht al gehoord hebben is carnavalsvereniging de Nachtgravers druk bezig om het 50 bal aan te pakken. Dit omdat we vonden dat de laatste jaren er te weinig bezoekers op af kwamen. Daarom zijn we met het bestuur van de KBO gaan praten en willen deze avond een andere opzet gaan geven om het voor de oudere Nachtgravers onder ons toch weer aantrekkelijk te maken om bij dit feest aanwezig te zijn. We verplaatsen daarom het feest van de vrijdagavond naar de zaterdagmiddag.

Er zal daarom op deze zaterdag middag 9 februari geen harde muziek meer aanwezig zijn zodat iedereen met elkaar gezellig kan kletsen. Wel hebben we een aantal optredens zoals: ’t KON, de jeugdprins, en Theatergroep Mooi weer. Tussendoor zal er dan wat carnavalsmuziek op de achtergrond gedraaid worden.
Ook mag natuurlijk de welbekende loterij niet ontbreken zodat er weer leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Hiervoor krijgt u bij binnenkomst een gratis lot en een bon voor een gratis heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Omdat we deze middag al om 13.00 uur willen beginnen, (zaal open om 12.45 uur) is er ook aan het inwendige van onze Nachtgravers gedacht en zal er rond 17.00 uur gezamenlijk van een Oudhollands warm buffet genoten kunnen worden. Hiervoor willen we wel een kleine bijdrage vragen en wel: € 5,00 per persoon voor niet leden van de Nachtgravers en € 3,00 per persoon voor leden. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd nog lid worden op deze dag zelf. De onkosten vergoeding voor het eten zouden we graag betaald zien wanneer men zich opgeeft.

Dit bal wordt speciaal georganiseerd voor de 50 plussers dus we hopen op een grote opkomst. Om dit feest goed te kunnen regelen zouden we daarom graag onderstaande opgave formulier van u vóór zaterdag 29 december ingevuld en met betaling terug willen ontvangen en is in te leveren bij:

  • Joke Reijs, Overlangelseweg 14 te Overlangel (voor mensen van de KBO)
  • Gerwin van Vucht, Oude Graafsestraat 4 te Overlangel
  • Jos Jansen, Staaijstraat 17 te Neerloon

Mochten er nog mensen bij deze middag aanwezig willen zijn die moeilijk ter been zijn dan kan dit aangegeven worden en kunnen die gehaald en gebracht worden. We hopen jullie hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en zien graag vele opgave formulieren retour voor 29 december.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur C.V. “de Nachtgravers”

Download hier het opgaveformulier voor het 50 plus bal van zaterdag 9 februari 2013 (PDF)

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden