Home > Actueel > Nieuws > Informatie voor de bewoners langs de route Optocht 2014

Actueel

Nieuws

Informatie voor de bewoners langs de route Optocht 2014

18 februari 2014 - Op maandag 3 maart zal de optocht weer door de straten trekken van Overlangel. Om het geheel er wat vrolijker uit te laten zien doet de organisatie een Oproep aan alle mensen die langs de route wonen om hun tuintjes en inritten mee te versieren voor een gezellige aankleding.

Ook willen we vragen of iedereen mee in de gaten kan houden dat er geen auto's geparkeerd worden langs de straten waar de praalwagens doorheen trekken. Dit geldt van 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. (Voor de route zie carnavalskrant 2014)

De wegen zullen weer afgesloten worden van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur met dranghekken en wel op de volgende locaties: Dorpenweg - Vingelenweg bij de rotonde, Oude Graafsestraat - Maasdijk, op de hoek Dr. Ruijsstraat - Kerkstraat en bij de Kerkstraat - Asboom en bij de Kerkstraat - Overlangelseweg, en tot slot op de Overlangelseweg - Vlierbosstraat.
Verwacht U familie of vrienden laat die dan vroeg komen, of geef even een alternatieve route door hoe U te bereiken bent.

Mochten er verder nog vragen zijn vr, tijdens, of na de Optocht kan men terecht bij Gerwin van Vucht tel: 06-27548455

Alvast bedankt voor de medewerking en iedereen veel kijkplezier gewenst tijdens de optocht.

Organisatie Optocht 2014

[ Klik hier om je op te geven voor de optocht van de Nachtgravers 2014 ]

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden