Home > Actueel > Nieuws > Uitnodiging 50+ Bal

Actueel

Nieuws

Uitnodiging 50+ Bal

24 januari 2024 - Beste 50 plussers,

Carnaval 2024 komt er weer aan, ook dit jaar organiseren wij weer een 50 bal.
Het 50 bal zal bij Thekes (Alard van Herpenplein 9) in Herpen gehouden worden. Hierbij willen we dan ook iedereen van harte uitnodigen om samen met Prins Patrick d'n Urste het carnavalsfeest te openen tijdens het 50 bal.

Ook dit jaar zal er weer een speciaal gastoptreden, optredens van eigen bodem, huldigen van jubilarissen en een loterij op het programma staan. U krijgt bij binnenkomst een gratis lot voor de loterij en een bon voor een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers erbij.
Dansen is uiteraard gratis op deze middag!

Bij voldoende opgaves zal het 50 bal plaatsvinden op vrijdagmiddag 9 Februari 2024. De zaal zal open zijn vanaf 14:30. Rond de klok van 15:00 willen we met Prins Patrick d'n Urste het feest openen. Traditiegetrouw zal er een stamppotbuffet klaar staan. Hiervoor vragen we een bijdrage van 10 euro per persoon voor leden en 12,- per persoon voor niet leden van de Nachtgravers, Diegene die zowel lid van de Nachtgravers en de KBO zijn ontvangen nog 2,- extra korting De onkostenvergoeding voor het eten zouden we graag betaald zien wanneer men zich opgeeft.

Wil u nog lid worden van de Nachtgravers?
Meld je dan snel nog aan...

Om dit feest goed te kunnen regelen zouden we daarom graag het opgaveformulier vr zaterdag 3 Februari van u willen terugontvangen, ingevuld en met betaling. Inleveren bij:

  • Henk van Duren
    (voor mensen van de KBO)

  • Paul van der Wolk
[ Download opgaveformulier ]

Mochten er nog mensen bij deze middag aanwezig willen zijn die moeilijk ter been zijn dan kan dit aangegeven worden zodat wij kunnen kijken voor vervoer. We hopen jullie hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en zien graag vele opgaveformulieren retour voor 3 Februari!

Met vriendelijke groet,
Paul van der Wolk
Bestuurslid C.V. "de Nachtgravers"

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden