Home > Actueel > Nieuws > Uitnodiging 50+ bal

Actueel

Nieuws

Uitnodiging 50+ bal

26 januari 2012 - Geachte 50plussers van het Nachtgraversrijk

Graag willen wij via deze weg nog een keer de aandacht vragen betreffende het 50 bal tijdens het carnaval op vrijdag 17 februari.

Vorig jaar konden wij terug kijken op een gezellige avond met de aanwezige mensen, die wij een gezellige avond hebben kunnen bezorgen. Nu hopen wij dat er dit jaar nog meer 50 plussers op deze avond aanwezig zullen zijn, zodat het nog een groter feest zal worden.

U wordt zoals gewoonlijk ontvangen met een gratis kopje koffie met iets lekkers erbij. De muziek wordt deze avond verzorgd door orkest SAM, en natuurlijk zijn er ook optredens van ít KON en de Griezelkapel.

Ook dit jaar zal er weer een gratis loterij gehouden worden door de Nachtgravers. Natuurlijk zal op deze avond ook Prins Sjaak dín Urste met zijn gevolg aanwezig zijn. Al met al hopen wij dat het een geslaagde avond zal worden.

Wij willen graag alle 50 plussers UITNODIGEN voor deze avond om met de Nachtgravers carnaval te vieren. Carnaval is een feest voor jong en oud, en dan mag u zeker niet ontbreken. Natuurlijk bent u ook op alle andere dagen van harte welkom in onze residentie de Petjes bar.

Hopelijk tot ziens op het 50 plusbal in de Petjesbar op vrijdag 17 februari aanvang 20.00uur.

Vriendelijke groet,
Het bestuur C.V. de Nachtgravers

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden