Home > Actueel > Nieuws > Aanvangstijd Optocht is gewijzigd

Actueel

Nieuws

Aanvangstijd Optocht is gewijzigd

28 januari 2013 - Hierbij willen we laten weten dat de aanvangstijd van de optocht is gewijzigd van 10.45 uur naar 12.15 uur.

Opgeven voor Optocht

Aan alle deelnemers die willen meedoen met de Optocht in het Nachtgraversrijk op maandag 11 februari 2013 om 12.15 uur kunnen zich nog opgeven via de knop rechtsboven op deze website.

Er kan opgegeven worden t/m zondag 3 februari. Mochten er nog vragen zijn kun je terecht bij Fred Megens via fjmmegens@telfort.nl of 06-44422288

Optocht 2013 aan de bewoners langs de route.

Op maandag 11 februari zal de optocht weer door de straten trekken van Overlangel. Om het geheel er wat vrolijker uit te laten zien doet de organisatie een Oproep aan alle mensen die langs de route wonen om hun tuintjes en inritten mee te versieren voor een gezellige aankleding.

Ook willen we vragen of iedereen mee in de gaten kan houden dat er geen autos geparkeerd worden langs de straten waar de praalwagens doorheen trekken. Dit geldt van 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. (Voor de route zie carnavalskrant 2013)

De wegen zullen weer afgesloten worden van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur met dranghekken en wel op de volgende locaties: Dorpenweg Vingelenweg bij de rotonde, Oude Graafsestraat - Maasdijk, op de hoek Dr. Ruijsstraat Kerkstraat en bij de Kerkstraat Asboom en bij de Kerkstraat Overlangelseweg, en tot slot op de Overlangelseweg Vlierbosstraat.
Verwacht U familie of vrienden laat die dan vroeg komen, of geef even een alternatieve route door hoe U te bereiken bent.

Mochten er verder nog vragen zijn vr, tijdens, of na de Optocht kan men terecht bij Gerwin van Vucht tel: 06-27548455

Alvast bedankt voor de medewerking en iedereen veel kijkplezier gewenst tijdens de optocht.

Namens de Organisatie Optocht 2013

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden