Home > Actueel > Nieuws > Herinnering opgeven 50+ bal

Actueel

Nieuws

Herinnering opgeven 50+ bal

28 januari 2013 - Hierbij willen we laten weten dat dit de laatste mogelijkheid is om nog op te geven voor het 50 bal. Men kan zich nog opgeven tot en met zondag 3 februari a.s.

Omdat we deze middag al om 13.00 uur willen beginnen, (zaal open om 12.45 uur) is er ook aan het inwendige van onze Nachtgravers gedacht en zal er rond 17.00 uur gezamenlijk van een Oudhollands warm buffet genoten kunnen worden. Hiervoor willen we wel een kleine bijdrage vragen en wel: •€ 5,00 per persoon voor niet leden van de Nachtgravers en € 3,00 per persoon voor leden. De onkosten vergoeding voor het eten zouden we graag betaald zien wanneer men zich opgeeft.

Dit bal wordt speciaal georganiseerd voor de 50 plussers dus we hopen op een grote opkomst. Om dit feest goed te kunnen regelen zouden we daarom graag onderstaande opgave formulier van u vóór zondag 3 februari ingevuld en met betaling terug willen ontvangen en is in te leveren bij:

  • Joke Reijs, Overlangelseweg 14 te Overlangel (voor mensen van de KBO)
  • Gerwin van Vucht, Oude Graafsestraat 4 te Overlangel
  • Jos Jansen, Staaijstraat 17 te Neerloon

Mochten er nog mensen bij deze middag aanwezig willen zijn die moeilijk ter been zijn dan kan dit aangegeven worden en kunnen die gehaald en gebracht worden. We hopen jullie hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en zien graag vele opgave formulieren retour voor 3 februari.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur C.V. “de Nachtgravers”

Download hier het opgaveformulier voor het 50 plus bal van zaterdag 9 februari 2013 (PDF)

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden