Home > Actueel > Nieuws > Oproep aan alle inwoners van het Nachtgraversrijk

Actueel

Nieuws

Oproep aan alle inwoners van het Nachtgraversrijk

28 januari 2013 - Carnaval staat weer voor de deur. Een feest voor iedereen. Helaas zijn er soms volwassenen / kinderen die er vanwege ziekte of herstellend van een ziekte of operatie niet bij kunnen zijn. Deze mensen wil Prins Jan dín Twedde en de nieuwe jeugdprins Mart en jeugdprinses Fleur zeker niet vergeten en ze graag een bezoekje brengen, om ze toch het carnavals gevoel te geven.

Hierbij vragen ze de medewerking van alle Nachtgravers om door te geven wie deze volwassenen / kinderen zijn. Dus ben je ziek of ken je Nachtgravers die ziek zijn, geeft dit dan even door aan Antoinette vd Akker tel: 415666 of 06-50233716, of Marcel vd Loop tel: 06-21804770

Graag zouden ze dit nu al weten, zodat er in de week voor het carnaval al bezoekjes gebracht kunnen worden. Dit om het drukke programma wat ze tijdens de carnavalsdagen al hebben een beetje te kunnen ontlasten en zo toch de nodige tijd kunnen besteden aan de zieken.
Ze hopen hierbij dan ook op ieders medewerking en wensen verder iedereen een gezellige, gezonde en plezierige carnaval toe.

Het bestuur CV de Nachtgravers

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden