Home > Actueel > Nieuws > Uitnodiging 50plus bal

Actueel

Nieuws

Uitnodiging 50plus bal

03 februari 2014 - Beste 50 plussers,

Nadat we vorig jaar de 50 avond hebben verzet na de zaterdagmiddag met een gevarieerd programma hebben wij uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen op kunnen maken dat het wel een succes is geweest. Daarom hebben we op enkele verbeterpunten na weer besloten om dit jaar ook weer een 50 middag te gaan organiseren zoals afgelopen jaar.

Hierbij willen we dan ook iedereen weer van Harte Uitnodigen om deze middag te komen bezoeken en je te laten vermaken. We hopen dan ook vele bezoekers van de 50 plussers te mogen ontvangen.

Ook dit jaar zal er weer een speciaal gastoptreden op het programma staan. Wie het word laten we nog even geheim voor de nieuwsgierigen onder ons. Je moet erbij zijn om het mee te maken zeggen we dan maar. We hopen natuurlijk ook dat ’t KON hun beste beentje voor zal gaan zetten voor de muzikale klanken die uiteraard niet mogen ontbreken. Ook mag natuurlijk de welbekende loterij niet ontbreken zodat er weer leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Hiervoor krijgt u bij binnenkomst een gratis lot en een bon voor een gratis heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Deze middag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag middag 1 maart. We willen deze middag beginnen om 13.30 uur. De zaal is daarom open vanaf 13.00 uur.

Ook willen we net als vorig jaar weer afsluiten met een gezamenlijk warm buffet. Hiervoor willen we wel een kleine bijdrage vragen en wel: •€ 3,00 per persoon voor leden van de Nachtgravers en € 5,00 per persoon voor niet leden. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd nog lid worden op deze dag zelf. De onkosten vergoeding voor het eten zouden we graag betaald zien wanneer men zich opgeeft.

Om dit feest goed te kunnen regelen zouden we daarom graag onderstaande opgave formulier van u vóór woensdag 19 februari ingevuld en met betaling terug willen ontvangen en is in te leveren bij:

Joke Reijs, Overlangelseweg 14 te Overlangel (voor mensen van de KBO)
Gerwin van Vucht, Oude Graafsestraat 4 te Overlangel
Jos Jansen, Staaijstraat 17 te Neerloon

Mochten er nog mensen bij deze middag aanwezig willen zijn die moeilijk ter been zijn dan kan dit aangegeven worden en kunnen die gehaald en gebracht worden. We hopen jullie hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en zien graag vele opgave formulieren retour voor 19 februari.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur C.V. “de Nachtgravers”

[ Download hier het opgaveformulier voor het 50 plus bal van zaterdag 1 maart 2014 ] (PDF)

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden