Home > Actueel > Nieuws > Informatie over jaarvergadering, kalenderactie en prinsenbal

Actueel

Nieuws

Informatie over jaarvergadering, kalenderactie en prinsenbal

30 september 2013 - Beste Nachtgravers en Nachtgraverinnen,

Wij zijn alweer bezig met het opstarten van de CARNAVAL 2014. Hierbij hebben we alvast wat datums die voor jullie misschien interessant zijn om te noteren op je kalender.

16 Oktober 2013
De algemene jaar/leden vergadering om 20.30 uur in de Petjesbar.
Tijdens deze vergadering zal bekend gemaakt worden of Prins Jan dín Twedde nog een jaar zal regeren over ons Nachtgraversrijk. (alle leden krijgen uiteraard nog een persoonlijke uitnodiging met programma in de brievenbus of via de mail toegestuurd.

16 November 2013
De jaarlijkse kalenderactie. Op deze dag zullen we vanaf 13.30 uur weer langs alle huizen komen met de Nachtgravers kalender

23 November 2013
Jaarlijks Prinsebal / Openingsbal. Aanvang van deze avond is om 20.30 uur. Mocht Prins Jan dín Twedde besluiten om te stoppen (zie 16 oktober) dan zal er op deze avond afscheid van hem genomen gaan worden, en zal er een nieuwe prins voor Carnaval 2014 onthult worden.

Binnenkort zullen meerdere nuttige datums bekend gemaakt gaan worden. Voor de laatste recente info kun je natuurlijk ook altijd kijken op onze site:
www.cvdenachtgravers.nl

Bouwschuren:
Tevens willen we hierbij nog even een oproep plaatsen voor mensen die nog interesse hebben om mee te helpen bij de opbouw van de carnavals bouwschuren. Hier zijn we inmiddels druk mee bezig en kunnen uiteraard altijd wel wat hulp gebruiken. Heb je tijd en zin, meld je dan even aan bij Jos Jansen, jos.jansen.van.heumen@home.nl of bij Gerwin van Vucht, gvucht@home.nl

Het Bestuur

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden