Home > Actueel > Nieuws > Herhalingsoproep! Pronkzitting 2014

Actueel

Nieuws

Herhalingsoproep! Pronkzitting 2014

08 december 2013 - Beste dorpsgenoten,

HERHALINGSOPROEP !

Hier een belangrijk bericht van de pronkzitting commissie.

De voorbereidingen voor de carnaval zijn al in volle gang. Eerste de prinsonthulling en daarna volgt in januari de pronkzitting. Dit willen we doen op zaterdagavond 25 januari en zondagavond 26 januari. Zet deze datums alvast in je agenda zodat je er zeker bij kunt zijn. De pronkzitting zal deze keer voor de 10de keer gehouden worden, dus reden om een leuk spetterend programma neer te kunnen zetten. Dit kunnen wij niet alleen daar hebben we jullie hulp wel bij nodig. Bij deze willen we een oproep doen aan alle verenigingen, carnavalsclubs en individuelen die die avond willen opvullen met een leuk optreden. De voorgaande keren waren erg succesvol verlopen en dat willen we bij deze 10de pronkzitting overtreffen. Heb je een idee om alleen of als duo of groep een stukje te doen laat dit ons dan weten.
Alleen bij voldoende optredens kunnen we de pronkzitting door laten gaan.

Geef je dan voor 15 december op bij de volgende personen.

Mailen naar
Jos Jansen jpajansen@ziggo.nl
Janny v/d Elzen jannyvdelzen@gmail.com

HERHALINGSOPROEP !

Bij deze nog een herhaling oproep om optredens voor de pronkzitting op te geven.

De datum voor het opgeven van een optreden hebben we nu verschoven naar 15 december 2013. Dit omdat we nu nog maar n opgave van een optreden binnen hebben. Dat wil zeggen dat op dit moment de pronkzitting nog niet georganiseerd kan worden.

Kom dus met zn alle in actie, wees creatief en geef je nu snel op voor een optreden op de pronkzitting, om er zo voor te zorgen dat de pronkzitting door kan gaan. Het zou toch jammer zijn dat we in het weekend van 25 26 Januari alleen de jeugd pronkzitting door zal gaan.

Geef je nu dus voor 15 december op !

Groetjes de pronkzitting commissie

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden