Home > Opgeven voor de quiz

Opgeven voor de quiz

CV de Nachtgravers Carnavalsquiz

Quiz verplaatst naar 13 maart 2021 (Update 4 februari 2021)

Vanaf heden is het mogelijk om je op te geven voor onze carnavalsquiz die plaats gaat vinden op zaterdag 13-03-2021. Opgeven kan tot en met 23-02-2021!

Om komende carnaval toch wat te doen zijn we inmiddels flink bezig met de voorbereidingen van een heuse carnavals- thuisquiz waaraan je met een groepje deel kunt nemen. De rondes zullen digitaal verspreid worden en bevatten afwisselende rondes zoals de Langelse carnaval, carnaval algemeen en een carnavalsmuziek ronde. Kortom een avondvullend programma voor iedereen met een carnavals en/of quizhart!

Onderstaand formulier kun je gebruiken om jouw groepje op te geven. Uit hoeveel personen je groepje bestaat laten we aan jullie over (denk aan de richtlijnen van het RIVM). Wij denken dat, voor de omvang van de rondes, bijvoorbeeld een groep van 4 tot 6 een geschikt aantal kan zijn.

Daarnaast is het mogelijk om bij jouw opgave een heuse Nachtgravers- speciaalbiertje, een lekker Nachtgravers wijntje en wat versnaperingen te bestellen.

De kosten zijn als volgt:
  • Opgave per team 25,-
  • Bier/wijnpakket 20,- (goed voor 2 personen)

Twijfel niet en geef je nu op, zodat je toch een veelbelovende carnavalszaterdagavond tegemoet kunt gaan! De quiz zal rond 20:00 aanvangen.

Carnavalsgroet,
Cv. de Nachtgravers

Het inschrijftermijn is helaas verlopen.

Volg ons ook via: Facebook, Twitter en Instagram Instagram
© Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden